08 พฤศจิกายน 2565

🌺โรงเรียนกสิณธร เซนต์เจมส์ เชียงใหม่ คณะผู้บริหาร ครูและผู้ปกครองและนักเรียนร่วมสืบสานประเพณีที่ดีงามของไทย ที่ปฏิบัติกันมาช้านาน เพื่อให้นักเรียนของเราได้เรียนรู้และเห็นคุณค่าของภูมิปัญญาของบรรพบุรุษให้คงอยู่ตลอดไป

Parents, teachers, administrators, and students from KSJ participate in Thai tradition-related activities. It has long been maintained to educate the students and help them realize the lasting value of Thai wisdom.

清迈咖信通圣詹姆斯学校的行政人员、老师、家长和学生都加入了泰国的优良传统活动。让我们的学生能够学习和欣赏祖先的智慧。